Natuurgeneeskundige Praktijk Jussen

Janneke

Over mij

Mijn naam is Janneke Jussen-Essers en ik woon samen met mijn man Patrick in Tilburg.
Na jaren als HR Consultant te hebben gewerkt, werd ik in 2011 ernstig ziek, waarschijnlijk als gevolg van het Epstein-Barr virus (de Ziekte van Pfeiffer).

Wat in eerste instantie een griepje leek, had uiteindelijk tot gevolg dat ik geen weerstand meer had, chronisch pijn in spieren en gewrichten kreeg en doorlopend uitgeput was. Na anderhalf jaar - waarin nauwelijks verbetering optrad in mijn situatie - kreeg ik de diagnose Chronisch Vermoeidheidsyndroom. De reguliere geneeskunde kon niet veel voor mij doen. Ik besloot mij verder te verdiepen in natuurlijke geneeswijzen; een onderwerp dat mij al sinds mijn tienerjaren bezig had gehouden.

Mijn zoektocht naar genezing deed mij besluiten om mij verder toe te leggen op de natuurgeneeskunde. De resultaten in mijn eigen genezingsproces hebben mij er uiteindelijk toe bewogen nog een stap verder te gaan er mijn beroep van te maken. Sinds 2014 werk ik daarom in mijn eigen praktijk voor Natuurgeneeskunde.

Cliënten zeggen over mij dat ze mijn spiritueel-holistische benadering gecombineerd met praktische en handzame adviezen als heel prettig ervaren. Ook de juiste balans tussen ernst en een gezonde dosis humor wordt gewaardeerd. Tot slot waarderen cliënten mijn vermogen om echt te kunnen luisteren.Ⓒ 2014-2022 Praktijk Jussen